Polaroid Lab Everything box Polaroid Lab Everything box Polaroid Lab Everything box
Polaroid Lab Everything box Polaroid Lab Everything box Polaroid Lab Everything box
Polaroid Lab Everything box
0 Reviews | Review toevoegen
Polaroid Lab Everything box

Artikelnummer

9120096770234

EAN

9120096770234

€ 134,00
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Polaroid Lab Everything box


Deze Polaroid Lab kit bevat een Polaroid lab en een pakje kleur- en zwart-wit film.
 

Het Polaroid Lab fungeert als een miniatuur ‘donkere kamer’ voor op tafel waarbij de unieke Polaroid chemie gebruikt wordt om je virtuele herinneringen, vastgelegd met je mobiel, super snel en eenvoudig om te zetten in klassieke tastbare Polaroid direct-klaar foto's. Het Polaroid Lab kan niet eenvoudiger te gebruiken zijn. Selecteer een afbeelding op je mobiel via de gratis Polaroid Originals App, plaats je mobiel met het scherm naar beneden op het platform van het Polaroid Lab. Druk op de rode knop het beeld wordt omgezet in een klassieke direct-klaar foto.

Met de Polaroid Originals App kun je volop experimenteren met het maken van creatieve beeldcollages. Je kunt nu één enkel digitaal beeld in meerdere Polaroid foto's verdelen. De creatieve mozaïeksjablonen zijn: ‘Double’, ‘Triple’, ‘Four’, ‘Six’ & ‘Nine’. Er zijn maar liefst 30 (!) verschillende mogelijkheden om één bepaalde herinnering om te zetten in een creatieve collage. Het is bovendien de optie om verborgen augmented reality functies, zoals bijvoorbeeld een video of een andere foto, op je geselecteerde foto toe te passen.

Met de i-Type en 600 serie films in kleur en zwart-wit kun je direct foto's afdrukken, terwijl de ingebouwde batterij van het Polaroid Lab langdurig meegaat en oplaadbaar is via USB. Het Polaroid Lab is compatibel met iPhones die werken met iOS 11 of nieuwer en Android 7 en hoger.

KENMERKEN VAN DE POLAROID LAB

  • Print mobiele foto's op Polaroid
  • Voor Polaroid 600 en i-Type film
  • Maakt een afbeelding van je smartphonescherm
  • App voor collages en handige tools


 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies