Winkelwagen Geen producten
0
Onbeperkt

Loepen

Waar moet ik aan denken als ik een vergrootglas of loep koop

Een vergrootglas wordt ook wel een handloep genoemd deze loepen hebben vaak een vergroting tussen de 2x en 5x en worden door het grotere kijk oppervlak veel gebruikt bij lezen. Zo is er voor elke hobby of werk gebruik wel een loep te vinden van een inslag- en zakloep tot omhangloep en een hoofdloep om de handen vrij te hebben tijden het beoefenen van je werk of hobby. Zo zal een juwelier of bioloog graag een loep met een 10x tot 20x vergroting hebben zodat elk klein detail niet onopgemerkt blijft.


Weergave:


Bezig met laden...

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste klant,
Ook in deze uitdagende tijd staat Foto Leenarts voor je klaar. Wij zijn gewoon open voor het maken van pasfoto's, verkopen van camera's, foto's afdrukken enz. Wanneer je momenteel liever niet de deur uitgaat, dan kun je gebruik maken van deze webshop.
De meeste artikelen zul je hier kunnen vinden. Mocht je iets niet kunnen vinden, bel of mail ons dan gerust. Wij zullen je graag helpen.
Als extra service komen wij in Wageningen, Bennekom, Renkum en Rhenen de bestellingen gratis thuis brengen en evt. ook ophalen.