Winkelwagen Geen producten

Foto Leenarts is gespecialiseerd in het maken van pasfoto's.
Wij voldoen aan de strengste eisen voor paspoort, rijbewijs, visum etc. Heeft u pasfoto's nodig voor buitenlandse paspoorten of visa met afwijkende formaten dan is dat ook geen probleem. Zie verder onder de alinea visa- buitenlandse paspoorten.

Voor het maken van pasfoto's in de winkel is geen afspraak nodig!

Voor personen die niet het huis uitkunnen of in een verpleeghuis liggen hebben wij een service aan huis. Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u het beste een afspraak met ons maken op telefoonnummer 0317-412705.

-  paspoort
-  identiteitskaart
-  rijbewijs
-  ov kaart
-  studentenkaart
-  visa
-  buitenlandse paspoorten
-  sollicitatie
-  pasfoto op locatie
-  gewoon zomaar een leuke foto

Tips
 

Trek niet te lichte kleding aan, draag geen grote oorbellen. Haarbanden en andere reflecterende oppervlakken mogen niet. De ooraanzet moet enigzins zichtbaar zijn. Een bril mag mits er geen reflecterende glazen zijn en het montuur niet het zicht op het oog blokkeert.

Prijzen

 pasfoto set van 4 stuks Nederland € 10,00 
 extra pasfoto set €   5,00 
 pasfoto voor visa en buitenlandse paspoorten € 12,00 
 pasfoto digitaal als download via beveiligde server € 10,00 

 

Visa - buitenlandse paspoorten
 

Voor visa en buitenlandse paspoorten zijn vaak afwijkende formaten en andere bepalingen van kracht. Van veel landen hebben wij de gegevens: zie onderstaande tabel van landen. Mocht het land waar u naar toe vertrekt er niet tussen staan, raadpleeg dan de desbetreffende ambassade of uw reisorganisatie of u pasfoto's nodig heeft die aan speciale eisen moeten voldoen. Als u dan de voorwaarden meeneemt,  dan kunnen wij u verder helpen.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.