Fotoservice

Fotoservice
Foto Leenarts / camera4u.nl is het fotolaboratorium voor digitale afdrukken voor de amateur tot de professionele fotograaf. Hier kunt u op ieder moment van de dag uw afdrukken, fotoboeken, posters en nog veel meer fotoprodukten bestellen.
Kiest u voor kwaliteit gecombineerd met snelheid en waar tevens met uw wensen rekening kan worden gehouden dan maakt u gebruik van onze Photo and Book software.

Ons laboratorium staat in Wageningen aan de Bergstraat 8. Hier worden al uw foto orders verwerkt. Opdrachten die op werkdagen voor 16.30 uur geplaatst zijn zullen nog dezelfde dag worden verwerkt.
Voor het verwerken van fotoboeken en canvas geldt 1 werkdag.

Om het u nog makkelijker te maken hebben wij een bezorgservice. Voor de plaatsen Wageningen, Bennekom en Renkum heeft u dezelde avond het bestelde al in huis. Voor bezorging in geheel Nederland maken wij gebruik van Post.nl of GLS.
Meer hierover op de pagina betaling en verzending.

Hoeft het niet snel klaar en mag alles als basis kwaliteit worden uitgevoerd dan kiest u voor de Ringfoto software. Hier worden de opdrachten bij ons externe laboratorium verwerkt , te weten CeweColor. De gemiddelde levertijd bedraagd dan 3-5 werkdagen.

Hieronder de lopende maand aanbiedingen.
Weergave:

Hulp nodig?
Tel +31 (0) 317412705
info@fotoleenarts.nl