Winkelwagen Geen producten
0
Onbeperkt

Fotowerk verzending

Fotowerk-verzending
Via onze Photo&Book of SmartPictureCreation bestelsoftware kunt u foto's bestellen die dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag gereed zijn. U krijgt automatisch een mail wanneer wij uw opdracht hebben ontvangen en wanneer uw order gereed is. Alleen wanneer u heeft gekozen voor Basicprints, dan duurt een opdracht drie werkdagen.

Heeft u gekozen voor verzending dan ontvangt u van ons een betalingslink, waarmee u met i-Deal kunt betalen. Woont u in Wageningen en is uw order groter dan € 20,00, dan is verzending van uw order gratis. Aflevering zal plaatsvinden tussen 18.00 uur en 21.00 uur. In alle andere gevallen gelden de volgende bezorgtarieven:

 
wijze bezorging   soort tarief €
Post.nl brievenbus tot 150 foto's 3,99
GLS aan deur S pakket 6,25
GLS aan deur M pakket 7,95
eigen bode aan deur Wageningen en order > € 20,00 gratis


Weergave:
Geen producten aanwezig

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste klant,
Ook in deze uitdagende tijd staat Foto Leenarts voor je klaar.
Wij zijn open met uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen voor het maken van pasfoto's, verkopen van camera's, foto's afdrukken enz.
Wanneer je momenteel liever niet de deur uitgaat, dan kun je gebruik maken van deze webshop. De meeste artikelen zul je hier kunnen vinden. Mocht je iets niet kunnen vinden, bel of mail ons dan gerust. Wij zullen je graag helpen.
Als extra service komen wij in Wageningen, Bennekom, Renkum en Rhenen de bestellingen gratis thuis brengen en evt. ook ophalen.