Winkelwagen Geen producten
0
Onbeperkt

Foto op hout

Foto-op-hout

Foto op hout

Een nieuwe trend is om uw mooiste foto op hout te laten printen.
Hout is een natuurproduct en geeft een wel heel bijzondere uitstraling door de structuur van het hout. Het zijn 16 mm dikke planken van ca 10 cm breed met een tussenruimte van 5 mm. Deze houten panelen zijn voorzien van een ophangsysteem en zijn (indien vorzien van vernis) ook geschikt voor outdoor toepassingen.
Deze houten panelen zijn natuurproducten met zijn bijbehorende eigenschappen als knoesten en onregelmatigheden. Wij zullen er zorg voor dragen dat er geen knoesten zichtbaar zullen zijn in ogen, mond of neus.

U kunt uw foto op hout bestellen door uw bestand via www. Wetransfer.com naar ons toe te sturen.


Weergave:
Geen producten aanwezig

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste klant,
Ook in deze uitdagende tijd staat Foto Leenarts voor je klaar.
Wij zijn open met uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen voor het maken van pasfoto's, verkopen van camera's, foto's afdrukken enz.
Wanneer je momenteel liever niet de deur uitgaat, dan kun je gebruik maken van deze webshop. De meeste artikelen zul je hier kunnen vinden. Mocht je iets niet kunnen vinden, bel of mail ons dan gerust. Wij zullen je graag helpen.
Als extra service komen wij in Wageningen, Bennekom, Renkum en Rhenen de bestellingen gratis thuis brengen en evt. ook ophalen.