Zhiyun Weebill-S standard

Zhiyun Weebill-S standard Zhiyun Weebill-S standard Zhiyun Weebill-S standard
Zhiyun Weebill-S standard Zhiyun Weebill-S standard Zhiyun Weebill-S standard
Zhiyun Weebill-S standard
0 Review | Review toevoegen
Zhiyun Weebill-S standard

Artikelnummer

6970194085852

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

6970194085852

€ 399,00
€ 239,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Zhiyun Weebill-S standard

Met de Zhiyun Weebill-S Image transmission pro haal je de populaire Weebill-S in huis inclusief accessoires waarmee je de mogelijkheden van de Weebill vergroot. De Zhiyun-Tech WEEBILL-S is een gimbal stabilizer. De WEEBILL-S bevat bevat hetzelfde underslung ontwerp als zijn voorganger in een meer compact ontwerp. Bovendien bevat deze gimbal nieuwe functies. Het ontwerp van de slingmodus bestaat uit een handgreep aan de achterkant waarmee je eenvoudig naar de underslug modus kunt schakelen en een betere bediening in alle andere modi. Andere verbeteringen zijn opgewaardeerde motoren en stabilisatie-algoritme. De WEEBILL-S biedt 300% meer motorkoppel en 50% meer reactievermogen. Hiermee kun je camera / lenscombinaties zoals de Canon 5D Mark IV beter in balans brengen met een 24-70 mm zoomlens.

De WEEBILL-S biedt zes bedieningsmodi. Deze omvatten de Full-Range POV-modus, waarmee 360° synchrone beweging op alle drie de assen mogelijk is. In de Vortex-modus kan je opnames maken waarbij je 360° draait en het beeld kan laten rollen. Andere kenmerken van de gimbal zijn Intelligent Auto-Tune, dat automatisch het gewicht van jouw camera herkent en zich daaraan aanpast om de best mogelijke energie-efficiëntie te bieden. De gebruiksduur van de batterij van de WEEBILL-S is ook verlengd tot maximaal 14 uur.

De WEEBILL-S maakt elektronische focuscontrole met ondersteunende camera’s mogelijk. Dit gebeurt met behulp van het geïntegreerde handwiel. De gimbal ondersteunt ook mechanische focus en zoombesturing met optionele motoren. De WEEBILL-S ondersteunt de TransMount-motoren en alle andere TransMount-accessoires waarmee het vorige model compatibel was. Eén daarvan is de Quick Setup Adapter Set die sinds de release erg populair is geworden.

De WEEBILL-S wordt geleverd met meerdere accessoires, waaronder een Arca Swiss / Manfrotto dual-layer quick release-plaat en een opbergkoffer. Ook inbegrepen is een mini-statief dat kan worden gebruikt als een standaard of een verlenging. Het mini-statief is ook wat de gimbal voltooit voor onderliggend, low-mode gebruik. Het wordt bevestigd aan de achterste handgreep om te functioneren als een bovenliggende handgreep.

De bijbehorende Zhiyun-Tech ZY Play-app, compatibel met iOS en Android, is geüpgraded om te werken met deze Image Transmission Module om een efficiëntere controle van de gimbal mogelijk te maken. Een functie in de app genaamd SmartFollow 2.0 werkt met de module om het nauwkeurig volgen van objecten rechtstreeks vanuit de app mogelijk te maken. Een tool genaamd Sync Motion maakt real-time monitoring en synchrone motion control mogelijk. Er zijn ook upgrades naar standaardfuncties, waaronder ViaTouch 2.0, waarmee je verschillende functies en instellingen van je camera en gimbal rechtstreeks vanaf je smartphonescherm kunt bedienen. Deze omvatten zoom en focus, indien ondersteund, evenals volgsnelheid, ISO, diafragma en meer. Andere functies die je in de ZY Play-app vindt, zijn onder andere creatieve opnametools zoals Panorama, Timelapse, Motionlapse en Long Exposure Timelapse.

De TransMount Image Transmission Module die bij deze kit hoort, biedt de mogelijkheid draadloos te streamen in 1080p30 resolutie over afstanden van tot wel 100 meter. Maximaal drie apparaten, waaronder telefoons, tablets en bepaalde professionele monitoren, kunnen worden gesynchroniseerd met behulp van overeenkomstige ontvangermodules.

Belangrijkste kenmerken:

 • Complete kit met de Weebill-S Gimbal stabilizer, Follow Focus en Image Transmission Module
 • Underslug modus
 • Sterk verbeterde motoren en algoritme
 • Ondersteuning voor optionele verzendmodule
 • Bijgewerkte ZY Play-appfuncties
 • Zes werkingsmodi
 • Batterijduur tot 14 uur
 • Elektronische focusregeling waar ondersteund
 • Ondersteunde optionele focus- / zoommotoren
 • Arca Swiss / Manfrotto Quick Release Plate
 • Ondersteunt alle TransMount-accessoires

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?
Tel +31 (0) 317412705
info@fotoleenarts.nl